Kiltalogo

SUURLOUNAISHÄMÄLÄISEN KUVATAITEEN KOKOAVA VOIMA.
FORSSA • TAMMELA • JOKIOINEN • YPÄJÄ • HUMPPILA • SOMERO • URJALA

 

Etusivu
Puheenjohtajan tervehdys
Killan hallitus
Jäseneksi Kiltaan - tue
yhdistyksen toimintaa

Killan taiteilijoita
Historiaa ja julkaisuja
Killan omat kokoelmat
Grafiikan paja
PC-ohjeistus
Taidelinkkejä
Palautelomake


TAPAHTUU
Tulevat näyttelyt, kurssit ym.
Aikaisempia tapahtumia
(sis. runsaasti kuvia)
Sivu päivitetty 18.4.19

   
 

KUHANKOSKEN KILLAN TULEVIA TAPAHTUMIA


2019


IKKUNANÄYTTELY 2

Paikka on ent. S-marketin näyteikkuna Hämeentien alkupäässä, Puistolinnaa vastapäätä. TEOSTEN TUONTI to 18.4. klo 16:30! Teosmäärä on 5 / taiteilija ja voi ottaa mukaan muutaman varatyönkin, jos jää tilaa. Osallistumismaksu on 5 euroa. Huomioikaa, ainakin hentojen akvarellien ym. kohdalla, tilan koleus. Pienehkö ikkunapenkkikin on varattu keramiikalle tai veistoksille. Alustava näyttelyaika on kuukausi.

 


 

IKKUNANÄYTTELY JATKUU

Iloksemme saimme lisäaikaa Sigridin ikkunantaidenäyttelyyn!
Teosten tuonti on torstaina, 10.1. klo 18:00. Osallistumismaksu on 5 euroa uusilta osallistujilta ja teosmäärä on maks. 5, riippuen teosten koosta. Myös osallistujamäärä vaikuttaa ripustettavien teosten lukumäärään.

Ikkunanäyttelyyn jo osallistuneet voivat vaihtaa omat työnsä toisiin ja jatkaa näin osallistumistaan näyttelyssä.

Näyttely jatkuu n. kuukauden kerrallaan niin kauan, kun vain saamme. Muutoksista ilmoitetaan ajoissa. Lisätietoja näyttelystä Tainalta ja Susannalta (tainasipi(at)gmail.com ja susmanart(at)gmail.com ).

 


 

VUOSINÄYTTELY 2019
Killan vuosinäyttely pidetään näyttelytila Vinkkelissä 4.2.-3.3. Teemana on "taidejäljennökset". Töiden (maks. 5 kpl) tuonti sunnuntaina 3.2. klo 12-14 (käynti luonnonhistoriallisen museon ovesta) - työt voi tuoda myös torstaipajalle, jos sunnuntaina ei sovi! Osallistumis/jurytysmaksu 20 euroa. Avajaiset maanantaina klo 18, luvassa pientä tarjoilua ja musiikillista ohjelmaa. Näyttely puretaan lauantaina 2.3. klo 13.30

 


 

TAIDERETKI MAALISKUUSSA 2019
Maaliskuussa, lauantaina 16.3. teemme taidematkan Helsinkiin. Lähtö on Forssan linja-autoasemalta klo 9.00 ja paluu (lähtö) Helsingistä on klo 18.00. Bussiin mahtuu 35 henkilöä. Bussimatkan hinta 8 € / kiltalainen ja mahdollinen seuralainen 12 €. Pääkohde on uusi Amos Rex ( www.amosrex.fi ), jossa 8.2.-19.5. esillä Magritte! Ja 6.3.-19.5. Studio Drift. Päääsylipun hinta ryhmille (min. 15 hlö) on 12 €/hlö. Kukin toki valitsee omat reittinsä kiinnostustensa mukaan.
Sitovat ilmoittautumiset 8.3. mennessä Marjutille: marjut.leskinen(at)kuhankoskenkilta.fi, tai puhelimitse 050 303 2422.


Kertaalleen suuremmaksi vaihdettussa bussissa tilaa (12.3. tilanne) vielä muutamalle!

 


 

VUOSIKOKOUS 2019
Killan vuosikokous pidetään Forssan kuvataidekoulun grafiikan pajalla 10.4. klo 18. Jäsenistö voi normaaliin tapaan ehdottaa asioita kokouksessa käsiteltäväksi viimeistään kahta viikkoa aiemmmin.
[ Yhteystiedot » ]

 


 

KESÄNÄYTTELY 2019
Viikoilla 25 - 27 (18.6. - 7.7.) Kuhankosken Kilta pitää perinteisen Kesänäyttelyn Jokioisten Tapulimakasiinissa, Kirkkotie 2, Jokioinen
[ sijainti kartalla » ]

 Vanhemmat tapahtumat siirretty Arkistoon »

 

 

 

yllä
Väinö Merilä: Varsinainen lintu, 1973 (Killan omat kokoelmat)


JÄSENTIEDOTTEET
Jäsenkirje 1/19

postitetaan viikolla 4


Vanhat jäsentiedotteet on siirretty Arkistoon »