Kiltalogo

SUURLOUNAISHÄMÄLÄISEN KUVATAITEEN KOKOAVA VOIMA.
FORSSA • TAMMELA • JOKIOINEN • YPÄJÄ • HUMPPILA • SOMERO • URJALA

 

Etusivu
Puheenjohtajan tervehdys
Killan hallitus
Jäseneksi Kiltaan - tue
yhdistyksen toimintaa

Killan taiteilijoita
Historiaa ja julkaisuja
Killan omat kokoelmat
Grafiikan paja
PC-ohjeistus
Taidelinkkejä
Palautelomake


TAPAHTUU
Tulevat näyttelyt, kurssit ym.
Aikaisempia tapahtumia
(sis. runsaasti kuvia)


Sivu päivitetty 1.6.18

   
 

 

Kuhankosken Killan "Ikkunanäyttely" Paimenenkatu 4 (ent. Jysk ja Zoo Jatar), 2.-31.5.2018 ...näyttely jatkuu "toistaiseksi"!


Sermitilaa on runsaasti, joten mukaan voi tuoda vanhaakin tuotantoa. Osallistumismaksu on 5 euroa ja teoksia voi tuoda n. 10 kpl/taiteilija - huomioon ottaen teosten koko. Teosten vastaanotto ke 2.5. klo 17.
[ Kohde kartalla » ]

 

Myynti suoritetaan itsenäisesti ja yhteystiedot voi laittaa teosten yhteyteen. Se ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä joka tapauksessa näyttelysihteeri vastaa teostiedusteluihin ja antaa tarvittaessa taiteilijan yhteystiedot sekä käy myös sovittaessa luovuttamassa myydyn teoksen. Myynnistä menee Killalle 10% provisio.

 

Jyskin edustalla pidettiin ke 23.5. klo 18-20 myyntitapahtuma, jossa paikalla oli näyttelyn tekijöitä tai ainankin killan hallituksen edustajia myymässä esillä olevaa taidetta.

 

Näyttely jatkuu muokattuna toistaiseksi!


Näyttelyn taiteilijat:

Unto Grönberg, Tuula Katajisto, Juha Korhonen, Marjut Leskinen, Eija-Liisa Löyttyniemi, Jaana Luomala, Harri Oinonen, Taina Riitto, Outi Rämö, Pirjo Tienhaara, Ulla Viljanen, Heli Wiklund, Juha Ågren, Sofia Ågren... (luettelo täydentyy)


Kuvia näyttelytilan valmistelusta ja teoksista: Tulossa... ja tilan luonteen tähden hyvin rajallisesti...

 

Ikkunanäyttelyä valmistellaan: Wiklund, Leskinen, Mikkola, Katajistot, Korhonen... Yleiskuvaa Ikkunanäyttelyn valmistelusta, ent. Jyskin puoli valmistumassa Yleiskuvaa Ikkunanäyttelystä
Ikkunanäyttelyn sermit nousevat myös ent. Zoo Jatarin puolelle Ikkunanäyttelyä valmistellaan, vpj. Riitto vs. likainen ikkuna Ikkunanäyttelyn paraatipuolta valmiina
Taiteilija Rämö kurottaa kaukaisuudessa Ikkunanäyttelyn valmista ripustusseinämää Ikkunanäyttelyn valmista ripustusseinämää Rämö ja Riitto ulkoikkunan kimpussa

J. Korhosen nimetön temporaaliteos

 

 

yllä: J. Korhosen nimetön temporaaliteos